Damwand spuiten Amersfoort

Een damwand spuiten zorgt direct voor een nieuwe uitstraling met een frisse look. TB-Coatings is dé partij als het gaat om een damwand spuiten in omgeving Amersfoort. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Bovendien wordt meteen ook het noodzakelijke onderhoud gepleegd als er een nieuwe coating op is aangebracht. Er is dan namelijk sprake van een nieuwe beschermende laag die aantasting door externe factoren tegengaat. Als professionals onderscheiden wij ons niet alleen met vakmanschap, maar tevens met betrouwbaarheid en eerlijkheid.

In de video hiernaast kunt u het proces van het renoveren van uw damwand(en) uitgebreid bekijken. Mocht u naar aanleiding van de video nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u gerust contact opnemen!

Direct contact? Klik hier!

Wij spuiten damwanden door heel Nederland. U kunt gerust contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Damwand spuiten met kwaliteitscoating

Voor een damwand spuiten maakt TB-Coatings gebruik van kwaliteitscoating. Dat garandeert namelijk het beste resultaat. Na het spuiten van de damwand met onze kwaliteitscoating wordt de levensduur met gemiddeld vijftien jaar verlengd. De coating die ons bedrijf gebruikt, betreft Steloxine CS Coating. Daarin werken wij samen met Tri-Metal van Akzo Nobel. Als u voor ons als betrouwbare partij kiest, dan kunnen wij de werkzaamheden al binnen een dag uitvoeren. Hierdoor is er sprake van het beperken van de overlast en van het beperken van de kosten. U profiteert dan ook dubbelop.

Damwand spuiten tegen scherpe prijs

Wij rekenen een scherpe prijs voor het spuiten van een damwand. Dat kunnen wij mogelijk maken doordat wij een zeer efficiënte manier van bedrijfsvoering hebben. TB-Coatings biedt u de gelegenheid vrijblijvend inzicht te krijgen in de kosten. Wij hebben daarvoor een apart offerteformulier beschikbaar. Voor een persoonlijk gesprek kunt u ons telefonisch benaderen via (033) 453 09 63. Per email zijn wij te bereiken via info@tb-coatings.nl. TB-Coatings is gevestigd in Nijkerk aan de Zijdevlinder 114, maar heeft uiteraard een breder werkgebied. Zo zijn wij u in heel Nederland graag van dienst.

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

1

Hoe werkt het spuiten van een damwand?

Het spuiten van een damwand is een relatief eenvoudige en vooral efficiënte manier om een bedrijfspand van een frisse uitstraling te voorzien. Je kunt onze precieze werkwijze bekijken door hier te klikken.
2

Wat kost het spuiten van een damwand?

De kosten voor het spuiten van uw damwanden zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Via onze pagina 'Offerte aanvragen' kunt u geheel vrijblijvend een offerte aan vragen en een prijsindicatie ontvangen.
3

Welke producten gebruiken jullie, en hoe zit het met garantie?

Wij gebruiken uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Dit om te verzekeren dat uw pand weer jaren vooruit kan. Door hier te klikken komt u terecht op onze pagina over producten en garanties.

TB-Coatings

 
10jrgarantie

Tot wel 10 jaar garantie

Bedrijfspanden worden blootgesteld aan uiteenlopende weers- en werkomstandigheden en moeten dan ook goed en functioneel worden bescherm. TB-Coatings richt zich 100% op de juiste bescherming hiervan. Meer over producten en garanties